Skal du have nyt badeværelse, eller er der et vandrør, der skal skiftes? Det er lige meget, om der er tale om en renovering, du har planlagt længe i forvejen, eller om der lige er sprunget et vandrør. Vi har en VVS’er i Virum, der står klat til løse opgaven hurtigt og professionelt.

Hos FLEX VVS har vi allerede hjulpet hundredvis af kunder med alt indenfor VVS og blikarbejde. Vi udfører installation, eftersyn, renovering og service for både virksomheder og privatpersoner. Vi er meget stolte af vores håndværk, og derfor er ting som service og udførelse vores allerhøjeste prioriteter, når det kommer til vores arbejde. Hvis du skal have løst en VVS-opgave i Virum, så er vi klar, men vi rykker også ud til resten af hovedstaden.

Vi går meget op i at lave den rigtige løsning til hver enkelt kunde, for det er ekstremt vigtigt for os i FLEX VVS, at du bliver glad for det færdige resultat, og selvfølgelig rydder vores installatører altid op efter dem selv.

Skal du have lavet VVS i Virum? Så ring til os.

  • Vi udfører installationer og mindre renoveringer på badeværelset.
  • Vi udfører opsætning, nedtagning, udluftning og service på radiatorer.
  • Vi udfører opsætning, indregulering og tilsyn af gasfyr.
  • Vi installerer gulvvarme i hus såvel som lejlighed.
  • Vi udfører også efterisoleringer.

Uanset hvilken opgave du måtte have, så står vi klar med en professionel og imødekommende tilgang, hvilket betyder, at vi selvfølgelig gør alt, hvad vi kan for at yde en god service, imens vi afvikler projektet så hurtigt som muligt. Hvis du vælger os til at udføre din VVS i Virum, så kan du forvente et smukt resultat uden nogen uvelkomne overraskelser.

Få en serviceaftale med en professionel VVS-installatør i Virum

En ting, der er lige så vigtigt som at få udført ordentlige VVS-installationer i første omgang, det er, at dine installationer bliver efterset og vedligeholdt jævnligt.

Hvis du for eksempel har et gasfyr eller et fjernvarmeanlæg, som du ønsker løbende eftersyn af, så kan vi hos FLEX VVS tilbyde dig en fantastisk serviceaftale. Det er nemlig både billigere og lettere at få vedligeholdt, end det er at skulle ud i reelle reparationer eller ny-installationer, og med en serviceaftale hos os er du sikret en professionel gennemgang af alle dine installationer.

Vi har allerede indgået serviceaftaler med en lang række virksomheder og privatpersoner i hele landet, og hvis du tegner en serviceaftale med os, så tager vi os af dine VVS-installationer.

Få et tilbud på en god VVS-aftale i Virum

Hos FLEX VVS udfører vi meget forskelligt arbejde indenfor VVS i Virum og resten af hovedstadsområdet, og vi kan være behjælpelige med alt lige fra en vandhane, der drypper, til installation af gulvvarme.

Vi har en række dygtige og autoriserede installatører, der alle har bred erfaring indenfor mange former for VVS og blikarbejde. Vores hovedkontor ligger i Stenløse, men vi rykker ud i hele hovedstadsområdet, så hvis du skal have udført VVS i Virum, så klarer vi det snildt.

Hvis du vil have et tilbud på en opgave, eller hvis du er interesseret i at indgå en serviceaftale på dine VVS-installationer, så kan du kontakte os på 60 62 00 90 eller info@flexvvs.dk.

Vores anmeldelser

Vandhane fra Quooker

Jeg er glad og tilfreds med resultatet af min nye vandhane fra Quooker.

FLEX VVS hjalp mig med at installere den uden problemer, og nu kan jeg få kogende vand fra hanen.

Frederik Ellingsgaard

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Brugte FLEX VVS til en opgave, hvor jeg skulle have ændret afløb i køkkenet, fordi jeg havde en ulovlig installation (som var lavet af en anden VVSer). FLEX VVS leverede både den billigste og bedste løsning af alle tilbud. Fik en rigtig god og ærlig rådgivning på opgaven. Kan klart anbefale FLEX VVS.

Adam Opler

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden, besigtigelse for tilbud sker når det passer kunden, tilbud kommer hurtigt og arbejdet passer med aftalen. Ingen ekstra regninger.

Søren Sandvig