VVS Værløse

Hos FLEX VVS har vi god erfaring med alt indenfor VVS. Lige meget om det er en akut opstået opgave, eller om det er del af et længe ventet renoveringsprojekt, så kan vi være behjælpelige. Vi fokuserer på at opgaven bliver udført hurtigt og professionelt, og lige meget hvad der er tale om, så har vi en VVS-installatør i Værløse, der står klar til at løse opgaven.

Vi har rigtig mange tilfredse kunder, der har fået udført enten VVS eller blikarbejde af vores professionelle installatører. Blandt vores kunder er både privatpersoner og firmaer, der har fået udført installationer, service, eftersyn og renoveringer.

Vi er meget stolte af vores arbejde, og vi er mindst lige så stolte af vores fag. Derfor fokuserer vi på at levere god service i høj kvalitet. Vi udfører alle opgaver indenfor VVS i Værløse, men vi dækker faktisk hele hovedstadsområdet.

Den ting, der ligger os allermest på sinde, er, at du får det resultat, du ønsker, i første forsøg. Derfor gør vi meget ud af at give dig den bedste løsning fra starten. Ikke nok med at vi udfører professionelt VVS-arbejde i topkvalitet, så sørger vores installatører også for altid at rydde op efter sig selv, så du har et flot resultat fra starten.

Skal du have foretaget VVS i Værløse? Så kan vi hjælpe med opgaver indenfor:

  • Både installation af VVS og blikarbejde. F.eks. radiatorer, gasfyr og gulvarme
  • Mindre renoveringsopgaver i forbindelse med badeværelser
  • Service og demontering af radiatorer, gasfyr og gulvvarme
  • Efterisolering af dit hjem.

Det er lige meget, hvilken opgave du står med, vi står altid klar med et bredt smil, en professionel service og evnerne til at udføre enhver opgave i højeste kvalitet. Hvis du vælger os som din VVS’er i Værløse, så garanterer vi dig et resultat, du kan være glad for.

Serviceaftale med en professionel VVS-installatør i Værløse

Alle har brug for jævnligt at få foretaget eftersyn og vedligehold af deres VVS-installationer, der kan nemlig være rigtig mange penge at spare. Når vedligeholdet foretages regelmæssigt, undgår du nemlig de fleste store udgifter, der ofte er forbundet med akut opståede problemer.

Hvis du tegner en serviceaftale hos FLEX VVS, får du jævnligt efterset dine installationer, og på den måde kan du undgå ubehagelige overraskelser, og på sigt kan det også være med til at spare dig penge.

Vil du have et tilbud på VVS i Værløse?

Vi udfører opgaver indenfor stort set alle former for VVS i Værløse, men vi tager også opgaver i resten af hovedstadsområdet. Vi kan være behjælpelige med alt lige fra vandhaner, der drypper, til installation af gulvvarme på badeværelset. Det er en af grundene til, at der allerede er mange, der har valgt os til at udføre deres VVS-opgaver.

Vores dygtige installatører er autoriserede og har erfaring indenfor såvel VVS som blikarbejde, og bare fordi vi har adresse i Stenløse, betyder det ikke, at vi ikke rykker ud til resten af hovedstadsområdet. Skal du have udført en opgave indenfor VVS i Værløse? Så rykker vi ud, når du har brug for det.

Hvis du vil modtage et tilbud på en opgave, er interesseret i at tegne en serviceaftale, eller hvis du har et andet spørgsmål, så kan du kontakte os på 60 62 00 90 eller info@flexvvs.dk.

Vores anmeldelser

Vandhane fra Quooker

Jeg er glad og tilfreds med resultatet af min nye vandhane fra Quooker.

FLEX VVS hjalp mig med at installere den uden problemer, og nu kan jeg få kogende vand fra hanen.

Frederik Ellingsgaard

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Brugte FLEX VVS til en opgave, hvor jeg skulle have ændret afløb i køkkenet, fordi jeg havde en ulovlig installation (som var lavet af en anden VVSer). FLEX VVS leverede både den billigste og bedste løsning af alle tilbud. Fik en rigtig god og ærlig rådgivning på opgaven. Kan klart anbefale FLEX VVS.

Adam Opler

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden, besigtigelse for tilbud sker når det passer kunden, tilbud kommer hurtigt og arbejdet passer med aftalen. Ingen ekstra regninger.

Søren Sandvig