VVS Søborg

Hos FLEX VVS får du professionelle VVS løsninger, da vi har mange års erfaring, og vi har hjulpet både privatpersoner såvel som firmaer med installation, renovering, service og eftersyn. Vi udfører kun de absolut bedste resultater og går med punktlighed op i hver enkel opgave, uanset hvor stor eller lille den er. Vi kører naturligvis ud til dig, i København eller omegn, og udfører alle slags opgaver inden for VVS i Søborg.

Vores VVS installatører i Søborg står klar på at hjælpe med alle slags opgaver. Skal du have installeret gulvvarme i badeværelset? Skal du have renoveret badeværelset? Skal du have udskiftet vandrør i lejlighed eller hus? Hos FLEX VVS hjælper vi med alle slags VVS opgaver, og vores kunder får altid et professionelt stykke arbejde leveret. Alle vores installatører er autoriserede, hvilket betyder, at arbejdet lever op til de højeste krav.

Hos FLEX VVS er din kundeoplevelse særligt vigtig for os. Vi går op i, at du får glæde og gavn af vores VVS arbejde. Du kan altid snakke uforpligtende med os og høre, hvordan vi kan hjælpe dig til en løsning. Når vores installatører har færdiggjort en opgave hos dig, rydder vi altid op til punkt og prikke, og du kan altid kontakte os efter udførsel, hvis du har nogle spørgsmål.

Vi udfører mange forskellige VVS opgaver:

  • Alle former for blikarbejde
  • Renovering af badeværelse
  • Forskellige typer VVS installationer, herunder gulvvarme
  • Fjernvarme og gasfyr.

Der findes ikke en opgave derude, som vi ikke kan løse, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak. Hos FLEX VVS bestræber vi os på at yde den bedste service og at løse opgaven til tiden. Vores VVS installatører i Søborg står klar til at hjælpe og afvikle et tilfredsstillende og professionelt resultat.

VVS serviceaftale i Søborg

På trods af at du får installeret noget i dit hjem udført af en af vores autoriserede installatører, er det stadig essentielt, at installationerne bliver beset efter en rum tid af en installatør. Det er vigtigt at holde eftersyn med varmeinstallationer, og derfor bestræber vi os hos FLEX VVS på at lave en god serviceaftale. Du sparer både tid og penge ved at holde eftersyn med dine installationer. Det bliver nemlig mindre omkostningsfuldt for dig blot at få en serviceaftale og eventuelt en lille efterreparation fremfor, at der skal bygges noget helt nyt.

Hos FLEX VVS er vi vant til både at arbejde med firmaer og privatpersoner – også i Søborg. Vi håndterer forskellige typer opgaver, og en serviceaftale er ligeså vigtig for os at udføre som alle andre VVS opgaver.

Tilbud på VVS i Søborg

Vi udfører som sagt VVS arbejde for både privatpersoner og firmaer. Vi tager både små og store opgaver, og vi udfører vores arbejde med øje for håndværk og detalje. Vores firma er beliggende i Stenløse, men som sagt kører vi gerne ud til Søborg eller omegn for at udføre en opgave for dig.

Hvis du vil forhøre dig om et tilbud på en VVS opgave eller en serviceaftale, kan du kontakte os på tlf: 60 62 00 90 eller info@flexvvs.dk.

Vores anmeldelser

Vandhane fra Quooker

Jeg er glad og tilfreds med resultatet af min nye vandhane fra Quooker.

FLEX VVS hjalp mig med at installere den uden problemer, og nu kan jeg få kogende vand fra hanen.

Frederik Ellingsgaard

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Brugte FLEX VVS til en opgave, hvor jeg skulle have ændret afløb i køkkenet, fordi jeg havde en ulovlig installation (som var lavet af en anden VVSer). FLEX VVS leverede både den billigste og bedste løsning af alle tilbud. Fik en rigtig god og ærlig rådgivning på opgaven. Kan klart anbefale FLEX VVS.

Adam Opler

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden, besigtigelse for tilbud sker når det passer kunden, tilbud kommer hurtigt og arbejdet passer med aftalen. Ingen ekstra regninger.

Søren Sandvig