VVS Rødovre

Uanset hvilken VVS-opgave du måtte stå med, så står vi klar med en løsning på netop dit projekt – vi hjælper med VVS-arbejde i hele Rødovre og omegn. Vi har en bred erfaringsvifte at trække på både fra store virksomhedsbyggerier, samt opgaver fra private. Har du brug for et tilbud allerede i dag, så ring endelig for at få et uforpligtende tilbud.

Skal du bygge nyt, eller kaster du dig over et renoveringsprojekt, så hiv gerne fat i os allerede i planlægningsfasen for at få de bedste løsningsideer, når det kommer til VVS. Hos FLEX VVS får du blandt andet:

  • Klaret alle typer at VVS arbejde af autoriserede VVS installatører i Rødovre og omegn
  • Gode ideer til optimale løsninger
  • Energioptimering
  • Altid god service

Skift til gulvvarme og undgå at det bliver fodkoldt

Skal du renovere din bolig, så kan det være dejligt at få lavet gulvvarme, især er det oplagt, hvis gulvet alligevel skal udskiftes.
Står du i stedet med et nybyggeri, vil du som regel have planlagt gulvvarme allerede fra start, og der er derfor ikke videre overvejelser om det. I alle boligtyper, hvor der findes et gulv, er det muligt at lave gulvvarmeløsninger.
Når der skal installeres gulvvarme, så har du brug for en VVS installatør i Rødovre. Her ringer du blot til os, så klares opgaven, præcis når du ønsker det.

Badeværelsesrenovering i Rødovre

Badeværelser af ældre dato, har ofte brug for udskiftning af rør og lignende, da de gamle rør kan være rustne, utætte, tilkalkede eller andet, der kræver udskiftning. Husk at der kan være op til flere skjulte rør i væggene. FLEX VVS kan hjælpe dig med at finde dem. Også her kan du få gode tips på løsninger, der vil passe perfekt til dit badeværelse.

Gas og fjernvarme i Rødovre

FLEX VVS tilbyder alt VVS arbejde i forhold til fjernvarme og gas. Du kan få både få opsat eller nedtaget en radiator, ligeledes kan du få dine radiatorer udluftet og servicetjekket.
Hvis du ønsker at få dit et gasfyr, så få en af vores lokale VVS’er i Rødovre eller omegn til at opsætte dit nye gasfyr – vi hjælper også med at indregulere det, så det yder optimalt. Derefter kan du løbende få udført tilsyn, så gasfyret kører upåklageligt. Herefter kan du roligt gå vinter efter vinter i møde helt uden at bekymre dig om at fryse i dit hjem.

Vi laver energioptimering i Rødovre

Uisolerede rør og dårligt isolerede rør, giver et stort varmetab og dermed giver de uisolerede rør dig alt for høje regninger på for eksempel varme. Ved at få dine rør efterisoleret, udnyttes varmen lang bedre, og du slipper af med et stort varmetab. En efterisolering vil hurtigt være tjent ind igen, og det kan dermed ikke betale sig at lade være med at få det gjort.
FLEX VVS kan også hjælpe dig med at finde radiatorer, som er korrekt dimensioneret, til det rum, som de skal opvarme. Det vil ligeledes give dig besparelser på dine varmeregninger.

Så giv os endelig et kald, hvis vi skal hjælpe dig med VVS-opgaver i Rødovre eller omegn, og få et uforpligtende tilbud i dag.

Vores anmeldelser

Vandhane fra Quooker

Jeg er glad og tilfreds med resultatet af min nye vandhane fra Quooker.

FLEX VVS hjalp mig med at installere den uden problemer, og nu kan jeg få kogende vand fra hanen.

Frederik Ellingsgaard

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Brugte FLEX VVS til en opgave, hvor jeg skulle have ændret afløb i køkkenet, fordi jeg havde en ulovlig installation (som var lavet af en anden VVSer). FLEX VVS leverede både den billigste og bedste løsning af alle tilbud. Fik en rigtig god og ærlig rådgivning på opgaven. Kan klart anbefale FLEX VVS.

Adam Opler

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden, besigtigelse for tilbud sker når det passer kunden, tilbud kommer hurtigt og arbejdet passer med aftalen. Ingen ekstra regninger.

Søren Sandvig