VVS Nordsjælland

FLEX VVS er en virksomhed med værdierne i orden. Du kan se ud af vores navn, at vi har stort fokus på fleksibilitet, og som VVS installatører er vi enormt ærekære i forhold til at udføre vores arbejde korrekt og tilfredsstillende. Vi ser altid på VVS arbejdet i en helhed, og du får dermed ikke bare den bedste pris, men også den samlede bedste løsning til netop dit behov.

Vi leverer al slags VVS arbejde, hvad enten der er tale om installationer eller service og eftersyn af fjernvarme, etablering af kloak, afløb og installation af rør, oprettelse af klimaanlæg og så videre. Om du skal have den store renovering af hele dit badeværelse eller installation af en håndvask, er vi klar. Intet er hverken for stort eller for småt.

Vi udfører VVS i Nordsjælland inden for blandt andet følgende opgaveområder:

  • Totalrenovering af badeværelse
  • Installation, service og eftersyn af fjernvarme
  • Installation af gulvvarme
  • Energioptimering af boligen
  • Installation, service og eftersyn af gas
  • Etablering af kloak og afløb
  • Installation, service og eftersyn af ventilations- og klimaanlæg.

Vi er ikke de dyreste på markedet, men vi er heller ikke de billigste. Til gengæld leverer vi det bedste håndværk, og vi stiller en tilfredshedsgaranti. Hos FLEX VVS har vi udført professionelt VVS arbejde i mange år, og vi ved derfor, at både service, fleksibilitet og personlig kontakt er vejen frem, når din VVS opgave skal løses. Vi leverer kun helhedsorienterede tilbud på opgaverne, og vi leverer hurtigt og inden for den aftalte tid.

Alle vores medarbejdere er autoriserede VVS installatører, og vi arbejder sammen i et meget solidt team. Du kan derfor forvente præcis samme service af samtlige vores medarbejdere.

For så vidt angår VVS i Nordsjælland har vi en lang række af faste samarbejdspartnere, herunder ejer- og andelsboligforeninger, boligkomplekser og erhvervslejemål, som fast bruger os til service, eftersyn og diverse større og mindre renoverings- og installationsarbejder.

VVS Serviceaftale Nordsjælland

Selvom du har fået udført dine VVS installationer af autoriserede VVS installatører, så er det stadig vigtigt at vedligeholde dem og efterse dem ind imellem. Hos FLEX VVS tilbyder vi en fast serviceaftale, hvor vi holder øje med for eksempel dine fjernvarme- og/eller gasinstallationer. På den måde kan vi hurtigt se, hvis der er noget i vejen og forebygge en eventuel skade, før den opstår. Du kan spare virkelig mange penge ved at forebygge i stedet for at bygge nyt, og det er derfor altid anbefalelsesværdigt at vedligeholde dine installationer.

Indhent tilbud på VVS i Nordsjælland

Vi har til huse i Stenløse, men vi arbejder også som VVS installatør i Nordsjælland samt hele hovedstadsområdet inklusive København. Vi udarbejder altid vores tilbud på baggrund af et personligt møde, og vi arbejder med en timepris på 475 kroner i timen + vogn. Vi overholder vores aftaler, og du vil derfor ikke blive mødt med ekstraregninger, efter at opgaven er sat i gang.

Ring eller skriv allerede til os allerede i dag på mail info@flexvvs.dk eller tlf. 60 62 00 90 og få et uforpligtende tilbud på din VVS opgave.

Vores anmeldelser

Vandhane fra Quooker

Jeg er glad og tilfreds med resultatet af min nye vandhane fra Quooker.

FLEX VVS hjalp mig med at installere den uden problemer, og nu kan jeg få kogende vand fra hanen.

Frederik Ellingsgaard

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Brugte FLEX VVS til en opgave, hvor jeg skulle have ændret afløb i køkkenet, fordi jeg havde en ulovlig installation (som var lavet af en anden VVSer). FLEX VVS leverede både den billigste og bedste løsning af alle tilbud. Fik en rigtig god og ærlig rådgivning på opgaven. Kan klart anbefale FLEX VVS.

Adam Opler

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden, besigtigelse for tilbud sker når det passer kunden, tilbud kommer hurtigt og arbejdet passer med aftalen. Ingen ekstra regninger.

Søren Sandvig