VVS Hørsholm

Har du brug for hjælp til VVS-opgaver i Hørsholm eller omegn? Der er mange fordele ved at vælge en håndværker fra dit lokalområde, når du har brug for en hånd udefra. Her finder du gode råd til, hvad en hvilke VVS-opgaver vi i Hørsholm kan hjælpe dig med, samt hvilke fordele, du nyder godt af, når du får lokal hjælp fra os.

Lokal VVS’er i Hørsholm

Hvis du bør i Hørsholm, er der mange fordele ved at vælge en lokal VVS-mand eller -kvinde til den opgave, du skal have løst. Vi løser et alsidigt katalog af problemer. Med hjemstavn på Nordsjælland har vi mulighed for at yde hurtig assistance til dig.

Ved at vælge os som din lokale VVS i Hørsholm får du også:

 • Kyndig service med lokalt kendskab.
 • Mulighed for hurtig responstid ved akutte opgaver.
 • Personlig og troværdig dialog under identiske referencerammer.
 • En døgntelefon, så du altid kan komme i kontakt med os, hvis uheldet skulle være ude udenfor vores normale åbningstider.

Det lokale kendskab kan også give nogle fordelagtige priser hos partnervirksomheder, vi samarbejder med, og som også holder til i lokalområdet. Bruger du en håndværker der kommer langvejs fra, kan du f.eks. risikere at opleve forsinkelser på grund af trafikken.

Vi har desuden mulighed for at løse opgaver for private såvel som for virksomheder. Vores mangeårige erfaring gør os i stand til at løse opgaver på nybyggeri, modne ejendomme samt alt herimellem.

Hvad kan en VVS-installatør klare?

Mange mennesker tror, at VVS-arbejde typisk blot omfatter vandledninger, opsætninger af badeværelser og køkkener. Det er da også en stor del af arbejdet for os som VVS-installatører i Hørsholm, men faktisk er det brede sortiment af vores ydelser meget større.

Vores katalog af VVS-opgaver tæller blandt andet:

 • Renovering af badeværelse eller opsætning af nyt badeværelse.
 • Vedligehold af alle former for sanitetstekniske løsninger.
 • Installation af gulvvarme.
 • Løsning af problemer med afløb og kloak.
 • Service på dit gas- og fjernvarmefyr.
 • Opsætning og reparation af spildevandssystemer.
 • Diverse typer af blikarbejde.

…og meget mere.

Indhent tilbud på VVS i Hørsholm

Det er de færreste mennesker, der ønsker at smide penge ud ad vinduet. Dog kan VVS-markedet være uoverskueligt, særligt hvis du ikke selv besidder den nødvendige viden til at finde den bedste løsning for dig. Derfor gør du også klogt i at indhente tilbud på VVS-ydelser i Hørsholm hos os.

Vi har både den professionelle ekspertise, der giver os mulighed for at afdække dine problemer og behov, men ikke mindst har vi også evnerne til at imødekomme disse på bedste vis.

Nogle problemer kan der rådgives om over telefonen. I andre scenarier er det nemmest at få en af vores dygtige VVS’ere ud i dit hjem, hvorpå han kan give et passende bud på opgaven.

Som VVS-firma tilbyder vi også fordelagtige serviceaftaler. Således sørger vi for, at dine installationer altid er i topform. Det er blot en af de mange fordele ved at bruge en autoriseret VVS’er til at klare dine opgaver.

Vores anmeldelser

Vandhane fra Quooker

Jeg er glad og tilfreds med resultatet af min nye vandhane fra Quooker.

FLEX VVS hjalp mig med at installere den uden problemer, og nu kan jeg få kogende vand fra hanen.

Frederik Ellingsgaard

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Brugte FLEX VVS til en opgave, hvor jeg skulle have ændret afløb i køkkenet, fordi jeg havde en ulovlig installation (som var lavet af en anden VVSer). FLEX VVS leverede både den billigste og bedste løsning af alle tilbud. Fik en rigtig god og ærlig rådgivning på opgaven. Kan klart anbefale FLEX VVS.

Adam Opler

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden, besigtigelse for tilbud sker når det passer kunden, tilbud kommer hurtigt og arbejdet passer med aftalen. Ingen ekstra regninger.

Søren Sandvig