VVS Hillerød

Trænger du til VVS-service eller installation? Hos FLEX VVS tilbyder vi autoriseret VVS-arbejde i høj kvalitet og til gode priser. Vi er baseret i Stenløse, og tilbyder altså VVS hos dig, der bor Hillerød, Stenløse og hele København og omegn. At have styr på VVS, er vigtigt for ethvert hjem, og det er ikke rart at have ufærdigt arbejde stående. Derfor er det med at kontakte os hurtigt, og få en snak, eller få en af vores medarbejdere til at komme ud og tage et kig.

Vi løser alle VVS-relaterede opgaver

VVS er mange ting, lige fra installationer på badeværelse og køkken til fjernvarmeservice. Det kan for eksempel være, at du har behov for hjælp til en ny installation eller en renovation. Vores service kan også være aktuel, hvis der er noget, der ikke fungerer som det skal. Uanset, hvem der har installeret det, kommer vi gerne ud og tager et kig, og kommer med professionel rådgivning.

Der er mange fordele ved at benytte sig af FLEX VVS Hillerød. Vi har samlet nogle af dem herunder:

  • Vores VVS-installatører i Hillerød og omegn har mange års erfaring med forskelligt VVS-arbejde, og er derfor meget pålidelige og fleksible, uanset hvilken type arbejde, der er tale om.
  • Vi sørger altid for at energioptimere, blandt andet ved at efterisolere rør. Dermed er du både sikret miljøvenlig og bæredygtigt VVS-arbejde.
  • Som det fremgår af navnet FLEX VVS, går vi op i fleksibilitet. Vi fokuserer frem for alt på kunden, og sørger for at give dig den bedste samlede oplevelse.
  • Vi har døgnvagt, og kommer gerne hurtigt ud med en hjælpende hånd i pressede situationer.
  • Vi sætter en ære i fair priser. Til 475 kroner i timen er vi ikke det allerbilligste firma i verden, men til gengæld er prisen lav, når man tager den høje kvalitet i betragtning.
  • Vi overholder vores aftaler.

Som det måske fremgår af listen, er det vigtig for os at kunne stå inde for vores arbejde. Derfor vil vi utroligt gerne være din foretrukne VVS’er, så vi kan tage os af alle dine VVS-relaterede opgaver.

Få et uforpligtende tilbud fra din lokale VVS-installatør i Hillerød

Hvis du har en opgave vedrørende VVS i Hillerød eller andre steder i Københavns omegn, vil vi utroligt gerne høre fra dig. Her på vores hjemmeside kan du indtaste dine oplysninger og en kort beskrivelse af dit behov. Så kontakter vi dig snarest muligt til en snak om et tilbud.

Har du en mere akut opgave, har vi som sagt også en døgnvagt. Du kan altså ringe til os når som helst, hvis du har brug for at komme i kontakt med os hurtigst muligt.

Generelt er effektivitet af højeste kvalitet for os. Har du en aftale med en af vores VVS’ere, er det altså vores højeste prioritet at overholde den. På samme måde er det vigtigt for os at være hurtige til at komme med et godt, uforpligtende tilbud, når du kontakter os. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp relateret til VVS i Hillerød.

Vores anmeldelser

Vandhane fra Quooker

Jeg er glad og tilfreds med resultatet af min nye vandhane fra Quooker.

FLEX VVS hjalp mig med at installere den uden problemer, og nu kan jeg få kogende vand fra hanen.

Frederik Ellingsgaard

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Brugte FLEX VVS til en opgave, hvor jeg skulle have ændret afløb i køkkenet, fordi jeg havde en ulovlig installation (som var lavet af en anden VVSer). FLEX VVS leverede både den billigste og bedste løsning af alle tilbud. Fik en rigtig god og ærlig rådgivning på opgaven. Kan klart anbefale FLEX VVS.

Adam Opler

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden, besigtigelse for tilbud sker når det passer kunden, tilbud kommer hurtigt og arbejdet passer med aftalen. Ingen ekstra regninger.

Søren Sandvig