VVS Gentofte

Hos FLEX VVS er vi alle autoriserede VVS installatører. Det giver dig en sikkerhed for, at både rådgivning og håndværk er i absolutte topklasse, og at vores service er høj. Vi leverer alt inden for VVS i Gentofte, og hvad enten du skal have totalrenoveret dit badeværelse, installeret kloak eller etableret en håndvask, så er vi de rette til opgaven.

Vi sætter en stor ære i at udføre arbejdet korrekt, tilfredsstillende og i rette tid. Vi holder, hvad vi lover hele vejen igennem. Vi har mange års erfaring med VVS arbejde, og vi ved derfor, at service, fleksibilitet og personlig kontakt er hjørnesten til enhver kundes tilfredshed sammen med et godt håndværksmæssigt resultat.

Vi udarbejder altid uforpligtende tilbud baseret på et personligt møde, så vi kan se, både hvad vi har med at gøre, og så vi kan have en uforpligtende samtale med dig om dine forventninger. Vi udarbejder herefter et tilbud, der er baseret på en helhedsorientering, så du får en løsning hele vejen rundt. Vi er realistiske i vores tilbud, og det betyder, at du aldrig vil blive mødt med ekstraregninger, når først arbejdet er gået i gang.

Vi er blandt de bedste på markedet, og vi er langt fra de dyreste, men ej heller de billigste. Vores VVS arbejde kommer med en tilfredshedsgaranti, således at du kan føle dig helt tryg ved både os og vores arbejde. Af opgaver inden for VVS i Gentofte udfører vi blandt andet:

  • Installation af kloak og afløb
  • Etablering, service og eftersyn af fjernvarme og gas
  • Totalrenovering af badeværelse
  • Installation, service og eftersyn af gulvvarme
  • Energioptimering af din bolig
  • Istandsættelse af badeværelse eller installation og reparation af enkelte dele
  • Installation, service og eftersyn af klima- og ventilationsanlæg.

Ovenstående liste er på ingen måde udtømmende, og ingen opgave er for stor eller for lille til os. Vi giver dig den bedste og mest gennemtænkte løsning, der holder i mange år, og vi sørger for at tænke ethvert scenarie igennem, før vi går i gang.

VVS Serviceaftale Gentofte

Uanset hvor fantastiske installationer, du har fået gennemført, og uanset om de er lavet af autoriseret en autoriseret VVS installatør i Gentofte, så skal du sørge for både at vedligeholde og efterse dine VVS installationer. Undlader du det, risikerer du, at du ikke opdager en begyndende skade, og konsekvenserne kan både være store og dyre.

FLEX VVS tilbyder serviceaftaler, hvor vi løbende gennemgår og efterser dine installationer, for eksempel fjernvarme og gas. På den måde optimerer du dine chancer for at opdage begyndende skader i god tid – det er trods alt bedre at reparere og forebygge end at bygge fra ny.

Indhent tilbud på VVS i Gentofte

Vi leverer løsninger til VVS i Gentofte, selvom vi hører til i Stenløse. Vi kører glædeligt langt for at håndtere netop dine VVS-mæssige udfordringer.

Hiv fat i os allerede i dag på mail info@flexvvs.dk eller tlf. 60 62 00 90 og få et uforpligtende tilbud på din VVS opgave.

Vores anmeldelser

Vandhane fra Quooker

Jeg er glad og tilfreds med resultatet af min nye vandhane fra Quooker.

FLEX VVS hjalp mig med at installere den uden problemer, og nu kan jeg få kogende vand fra hanen.

Frederik Ellingsgaard

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Brugte FLEX VVS til en opgave, hvor jeg skulle have ændret afløb i køkkenet, fordi jeg havde en ulovlig installation (som var lavet af en anden VVSer). FLEX VVS leverede både den billigste og bedste løsning af alle tilbud. Fik en rigtig god og ærlig rådgivning på opgaven. Kan klart anbefale FLEX VVS.

Adam Opler

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden, besigtigelse for tilbud sker når det passer kunden, tilbud kommer hurtigt og arbejdet passer med aftalen. Ingen ekstra regninger.

Søren Sandvig