Noget af det ærgerligste, du kan stå overfor, er et sprunget vandrør. Hvis det sker, er det vigtigste, at det bliver ordnet hurtigt og professionelt, men det gælder i og for sig også for alle andre VVS-opgaver. Heldigvis er det lige meget, om det drejer sig om en nødsituation, eller om det er et projekt, der er planlagt med flere måneders varsel. Ligegyldigt hvad, så har vi en VVS-installatør i Farum, der kan klare opgaven.

Vi har allerede hjulpet flere hundrede kunder med opgaver indenfor VVS og blikarbejde. Vores kunder tæller både virksomheder og privatpersoner, der har fået udført eftersyn, renoveringer, service og installation.

Hos FLEX VVS er vi meget stolte af vores håndværk, og derfor fokuserer vi ekstremt meget på opgavens udførsel, såvel som den service du modtager. Vi udfører alt indenfor VVS i Farum, men vi rykker også ud i resten af hovedstadsområdet.

Det vigtigste for os er, at du bliver glad for det endelige resultat, og derfor gør vi vores ypperste for, at du får den helt perfekte løsning, lige meget hvilken opgave du har brug for hjælp til. Derfor er vores VVS-installatører under strenge ordrer om altid at efterlade et pænt opryddet rum, når de er færdige med deres arbejde.

Hvis du skal have udført VVS i Farum, så kan vi næsten altid være behjælpelige. Blandt de services vi udfører er:

  • Blikarbejde og installation af VVS
  • Mindre renovering på badeværelse
  • Installation, service og af-installering af radiatorer
  • Installation, service og af-installering af gasfyr
  • Installation og service af gulvvarme – også i lejligheder

Det er lige meget, hvilken opgave du skal have løst, så står vi klar med et smil, et højt serviceniveau og en meget hurtig udførsel af opgaven. Hvis du vælger os som din VVS’er i Farum, så sørger vi for, at du får et smukt resultat og en fantastisk service.

Har du brug for en serviceaftale med en professionel VVS-installatør i Farum?

Det er vigtigt, at du får efterset og vedligeholdt dine VVS-installationer. Hvis det bliver gjort med jævne mellemrum, kan det være med til at spare dig masser af penge, da du på den måde kan mindske sandsynligheden for pludselig at skulle udskifte en installation, der er gået i stykker.

Hvis du tegner en serviceaftale med FLEX VVS, sørger vi for at efterse og vedligeholde dine installationer. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser og store regninger.

Få et godt tilbud på din VVS i Farum

Hos FLEX VVS laver vi næsten alle former for VVS i Farum og i resten af hovedstaden. Vi er behjælpelige med alt lige fra installation af gasfyr og gulvvarme til eftersyn af dryppende vandhaner. Det er noget af det, der gør, at mange vælger os til at efterse deres installationer.

Vores mange dygtige og autoriserede installatører har stor erfaring indenfor både VVS og blikarbejde, og bare fordi vi til daglig har kontor i Stenløse, betyder det ikke, at vi ikke rykker ud i resten af hovedstadsområdet. Så hvis du skal have udført en opgave indenfor VVS i Farum, så kommer vi, så snart du ringer.

Hvis du vil have et tilbud på en opgave, eller hvis du er interesseret i at indgå en serviceaftale på dine VVS-installationer, så kan du kontakte os på 60 62 00 90 eller info@flexvvs.dk.

Vores anmeldelser

Vandhane fra Quooker

Jeg er glad og tilfreds med resultatet af min nye vandhane fra Quooker.

FLEX VVS hjalp mig med at installere den uden problemer, og nu kan jeg få kogende vand fra hanen.

Frederik Ellingsgaard

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Brugte FLEX VVS til en opgave, hvor jeg skulle have ændret afløb i køkkenet, fordi jeg havde en ulovlig installation (som var lavet af en anden VVSer). FLEX VVS leverede både den billigste og bedste løsning af alle tilbud. Fik en rigtig god og ærlig rådgivning på opgaven. Kan klart anbefale FLEX VVS.

Adam Opler

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden, besigtigelse for tilbud sker når det passer kunden, tilbud kommer hurtigt og arbejdet passer med aftalen. Ingen ekstra regninger.

Søren Sandvig