Hvis du står overfor en badeværelsesrenovation, eller hvis du har et vandrør, der skal skiftes akut, så er det vigtigste, at opgaven bliver udført professionelt og hurtigt. Lige meget om der er tale om en akut opstået opgave, eller om det er et projekt, du har planlagt ned til mindste detalje, så kan vores VVS-installatør i Egedal klare opgaven.

Hos FLEX VVS har vi hjulpet flere hundrede kunder med alt indenfor VVS og blikarbejde. Vi udfører VVS-arbejde for virksomheder såvel som privatpersoner, og vi udfører både eftersyn, renovering, service og installation.

Hos FLEX VVS lægger vi meget stor vægt på vores håndværk, og derfor har vi et meget stort fokus på både udførslen, og på den service du modtager. Vi udfører alle opgaver indenfor VVS i Egedal, men vi dækker også resten af hovedstadsområdet.

Det, der er allervigtigst for os, er at du får den rigtige løsning hver gang. Vi går nemlig rigtig meget op i, at du bliver glad for det færdige resultat, og det er en af grundene til at vores VVS-installatører altid efterlader et pænt og opryddet rum, når de er færdige med en opgave.

Hvis du skal have udført VVS i Egedal, så kan vi blandt andet hjælpe med:

  • Installationer af VVS og blikarbejde.
  • Mindre renoveringer på badeværelset.
  • Installation, demontering og service af radiatorer.
  • Installation, regulering og service af gasfyr.
  • Installation af gulvvarme i både hus og lejlighed.

Lige meget hvilken opgave du har brug for hjælp til, så er vi klar med en imødekommende tilgang, et højt serviceniveau og en professionel og hastig udførelse af opgaven. Hvis du ender med at vælge os til at udføre din VVS i Egedal, så garanterer vi et smukt resultat og en god service.

Skal du have en serviceaftale med en professionel VVS-installatør i Egedal?

Noget af det, der er allervigtigst, når det kommer til VVS-installationer, er, at de bliver efterset og vedligeholdt jævnligt. Det er næsten lige så vigtigt, som at de bliver udført ordentligt i første omgang.

Hvis du har et fjernvarmeanlæg eller et gasfyr, og du gerne vil have foretaget løbende eftersyn, så kan vi hos FLEX VVS sørge for, at du får en fantastisk serviceaftale. Det er både lettere og billigere, hvis du sørger for at få foretaget løbende eftersyn og vedligehold, end hvis du pludselig skal ud i ny-installationer eller større reparationer, og hvis du får en serviceaftale hos os, er du garanteret en professionel gennemgang af dine installationer.

Få en god serviceaftale på din VVS i Egedal

Hos FLEX VVS udfører vi næsten alt indenfor VVS i Egedal og resten af hovedstadsområdet. Noget af det, der gør, at mange allerede har valgt os til deres serviceaftaler, er, at vi behjælpelige med alt lige fra renovation af badeværelset til en vandhane, der drypper.

Vores autoriserede og dygtige installatører har alle en bred erfaring indenfor VVS og blikarbejde, og selvom vi holder til i Stenløse, så rykker vi ud i hele hovedstadsområdet. Hvis du skal have lavet VVS i Egedal, så klarer vi det uden problemer.

Hvis du vil indhente et tilbud på en VVS-opgave, eller hvis du er interesseret i at tegne en serviceaftale, så kontakt os på 60 62 00 90 eller info@flexvvs.dk

Vores anmeldelser

Vandhane fra Quooker

Jeg er glad og tilfreds med resultatet af min nye vandhane fra Quooker.

FLEX VVS hjalp mig med at installere den uden problemer, og nu kan jeg få kogende vand fra hanen.

Frederik Ellingsgaard

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Brugte FLEX VVS til en opgave, hvor jeg skulle have ændret afløb i køkkenet, fordi jeg havde en ulovlig installation (som var lavet af en anden VVSer). FLEX VVS leverede både den billigste og bedste løsning af alle tilbud. Fik en rigtig god og ærlig rådgivning på opgaven. Kan klart anbefale FLEX VVS.

Adam Opler

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden, besigtigelse for tilbud sker når det passer kunden, tilbud kommer hurtigt og arbejdet passer med aftalen. Ingen ekstra regninger.

Søren Sandvig