VVS Charlottenlund

Hos FLEX VVS får du udelukkende professionelle VVS løsninger. Vi har mange års erfaring, og vi har både haft privatpersoner såvel som firmaer som kunder gennem tiden. Vi har hjulpet vores kunder med installation, renovering, service og eftersyn. Vi sætter en stor dyd i at udføre arbejde af høj kvalitet, og vi bestræber os på perfektion i store såvel som små opgaver.

Vores installatører kører ud til dig i Nordsjælland og omegn, og vi har tidligere udført VVS i Charlottenlund for både privatpersoner og firmaer.
Vores VVS installatører i Charlottenlund står klar på at hjælpe med alle former for VVS opgaver. Vi hjælper dig med alt lige fra at udskifte dine gamle rør til at renovere dit badeværelse. Uanset hvad opgaven er, lover vi, at resultatet bliver godt og veludført. Hos FLEX VVS har kun autoriserede installatører, og som kunde kan du mærke, at arbejdet lever op til de bedste standarder.

Hos FLEX VVS lægger vi stor vægt på din kundeoplevelse hos os. Vi bestræber os på, at du står med et færdigt resultat, som du har stor glæde af. Du er altid velkommen til at kontakte os uforpligtende og høre, hvordan vi kan hjælpe dig til en løsning.

Når vores installatører har færdiggjort en opgave hos dig, rydder vi altid op efter os selv til punkt og prikke, og du vil stå tilbage med en spritny installation af højeste kvalitet.

Vores installatører udfører blandt andet denne slags VVS i Charlottenlund:

  • Renovering af dit badeværelse
  • Diverse VVS installationer, herunder gulvvarme
  • Alle former for blikarbejde
  • Eftersyn og reparationer.

Vi løser alle mulige slags VVS opgaver, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak. Vores dygtige VVS installatører i Charlottenlund arbejder altid benhårdt på at blive færdig til tiden, så du som vores kunde ikke oplever nogle forsinkelser i arbejdet. Vi udfører opgaven til tiden og leverer kun professionelle resultater.

VVS serviceaftale i Charlottenlund

Det er vigtigt, at en af vores VVS installatører i Charlottenlund holder eftersyn med installationerne. Du vil få stor gavn af serviceeftersyn, da det er et forbyggende arbejde, der kan hjælpe dig til at spare penge. Dette skyldes, at en reparation af et VVS anlæg oftest koster mindre end at bygge et helt nyt et.

Hos FLEX VVS har vi en god historik af samarbejder med både firmaer og privatpersoner – også i Charlottenlund. Vi håndterer forskellige typer opgaver, og vi prioriterer serviceaftale såvel som andre VVS opgaver.

Kontakt os for tilbud på VVS i Charlottenlund

Uanset om du skal have lavet noget VVS arbejde i dit hjem eller i dit firma, kommer vi gerne ud til dig og udfører VVS i Charlottenlund og Nordsjællands omegn. Vi står klar til at hjælpe fra vores base i Stenløse, og vores autoriserede installatører klarer alt fra installationer af nye rør, renovering af badeværelser og eftersyn af tidligere installationer.

Hvis du vil indhente et tilbud på en VVS opgave eller en serviceaftale, kan du kontakte os på tlf: 60 62 00 90 eller info@flexvvs.dk

Vores anmeldelser

Vandhane fra Quooker

Jeg er glad og tilfreds med resultatet af min nye vandhane fra Quooker.

FLEX VVS hjalp mig med at installere den uden problemer, og nu kan jeg få kogende vand fra hanen.

Frederik Ellingsgaard

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Brugte FLEX VVS til en opgave, hvor jeg skulle have ændret afløb i køkkenet, fordi jeg havde en ulovlig installation (som var lavet af en anden VVSer). FLEX VVS leverede både den billigste og bedste løsning af alle tilbud. Fik en rigtig god og ærlig rådgivning på opgaven. Kan klart anbefale FLEX VVS.

Adam Opler

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden, besigtigelse for tilbud sker når det passer kunden, tilbud kommer hurtigt og arbejdet passer med aftalen. Ingen ekstra regninger.

Søren Sandvig