VVS Brønshøj

Her os FLEX VVS har vi styr på alt inden for blikarbejde og diverse installationer. Faktisk har vi styr på nærmest alt inden for VVS-arbejde. Vores store erfaring kommer os til fordel, når vi skal ud og løse komplicerede opgaver for vores kunder.

Derfor hjælper vi med alle former for VVS-arbejde i Brønshøj, uanset om det er et vandrør, der er gået i stykker, eller du har problemer med en installation. Med vores ekspertise lige netop rettet mod at løse de former for problemer, kommer vi langt.

Vi har løst mange problemer for vores kunder, og vi forsøger altid at gøre, hvad der er det rigtige for kunden, så vi opnår den højeste kundetilfredshed. Når vi har været i gang hos dig, så sørger vi selvfølgelig også altid at rydde op efter os selv, så det skal du ikke tænke på.

Alt inden for blikarbejde i Brønshøj

Blikarbejde kan være mange ting. Måske skal du have fikset dit vandrør eller noget helt andet. Uanset hvor besværlig det end måtte se ud, så kan vi løse opgaven. Det er igen her, hvor den store ekspertise på området kommer til udtryk. Vi elsker at løse de mest besværlige opgaver, da vi så føler, at vi har gjort en forskel for kunden.

Derfor hjælper alle vores VVS-installatører i Brønshøj og omegn dig også gerne med alt inden for blikarbejde. Vi arbejder hurtigt og effektivt, men samtidig også grundigt. Begge dele så du får den bedste håndtering af dit projekt eller problem.

Renovering og nyt badeværelse i Brønshøj

En anden af vores ekspertiseområder er badeværelset. Her kan du forvente et fantastisk resultat, hvis du får os til at tage os af renoveringen. Måske er dit nuværende badeværelse for gammelt og faldefærdigt, og du vil gerne have det frisket en smule op på alle tænkelige måder. Her er det heldigt, at vi hjælper med VVS i hele Brønshøj og omegn, så du får et nyt og renoveret badeværelse, som du er tilfreds med.

Det kan såmænd også bare være, at vandhanen drypper en lille smule, som du så gerne vil have fikset. Vi klarer alt mellem himmel og jord, så du skal bare kontakte os, hvis du vil have klaret VVS-arbejdet.

God service er en kerneværdi hos FLEX VVS

FLEX VVS tilbyder alt VVS arbejde i forhold til fjernvarme og gas. Du kan få både få opsat eller nedtaget en radiator, ligeledes kan du få dine radiatorer udluftet og servicetjekket.
Hvis du ønsker at få dit et gasfyr, så få en af vores lokale VVS’er i Rødovre eller omegn til at opsætte dit nye gasfyr – vi hjælper også med at indregulere det, så det yder optimalt. Derefter kan du løbende få udført tilsyn, så gasfyret kører upåklageligt. Herefter kan du roligt gå vinter efter vinter i møde helt uden at bekymre dig om at fryse i dit hjem.

Få et tilbud på VVS i Brønshøj

Der er i forvejen gode priser på vores arbejde, men måske har du et særligt projekt, som du gerne vil have et pristilbud på. Hvis det er tilfældet, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os, for at få et godt tilbud fra FLEX VVS.

Vores anmeldelser

Vandhane fra Quooker

Jeg er glad og tilfreds med resultatet af min nye vandhane fra Quooker.

FLEX VVS hjalp mig med at installere den uden problemer, og nu kan jeg få kogende vand fra hanen.

Frederik Ellingsgaard

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Brugte FLEX VVS til en opgave, hvor jeg skulle have ændret afløb i køkkenet, fordi jeg havde en ulovlig installation (som var lavet af en anden VVSer). FLEX VVS leverede både den billigste og bedste løsning af alle tilbud. Fik en rigtig god og ærlig rådgivning på opgaven. Kan klart anbefale FLEX VVS.

Adam Opler

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden, besigtigelse for tilbud sker når det passer kunden, tilbud kommer hurtigt og arbejdet passer med aftalen. Ingen ekstra regninger.

Søren Sandvig