VVS Brøndby

Hvem ringer du til, hvis der går et vandrør? Er det de samme, du ringer til, hvis du skal have renoveret badeværelset?

Lige meget om du står med en akut VVS-opgave, eller om du har planlagt din opgave måneder i forvejen, så er det vigtigste, at opgaven bliver løst hurtigt og professionelt. Heldigvis har vi en VVS-installatør i Brøndby, der kan hjælpe dig.

FLEX VVS har flere hundrede tilfredse kunder, der alle har fået udført VVS og blikarbejde. Blandt kunderne er virksomheder såvel som privatpersoner, der har fået udført installation, renovering, service og eftersyn.

Vi er enormt stolte af vores fag, og derfor fokuserer vi på at levere håndværk af højeste kvalitet og en ekstremt god service. Vi udfører alt indenfor VVS i Brøndby, men vi dækker faktisk hele hovedstadsområdet.

Det, der betyder allermest for os, er, at du bliver glad for det endelige resultat, og derfor gør vi alt for, at du får den perfekte løsning fra starten. Udover et professionelt stykke håndværk udført i topkvalitet, sørger vores VVS-installatører altid for at efterlade rummet pænt og nydeligt, når de er færdige med deres arbejde.

Hvis du skal have foretaget VVS i Brøndby, kan vi altid være behjælpelige. Vi udfører blandt andet:

  • Installation af VVS og blikarbejde
  • Renoveringsarbejde af badeværelser
  • Installation, service og demontering af radiatorer
  • Installation, service og demontering af gasfyr
  • Installation gulvvarme – også i lejligheder
  • Efterisolering af dit hjem.

Underordnet hvilken opgave du skal have løst, så er vi klar med et bredt smil og et godt øje for at du får den bedst mulige service og den højeste kvalitet. Med os som din VVS’er i Brøndby, er du sikret et godt resultat og en imødekommende service.

Få serviceaftale med en professionel VVS-installatør i Brøndby

Det er selvfølgelig vigtigt, at du får en god installation i første omgang, men det er næsten lige så vigtigt, at du får foretaget jævnlige eftersyn og vedligehold af dine VVS-installationer. Der er nemlig en del penge at spare, når det bliver gjort med jævne mellemrum, for på den måde undgår du pludselig at skulle skifte installationer ud.

Med en serviceaftale hos os kan du få efterset dine installationer jævnligt, og på den måde undgår du både ubehagelige overraskelser og store regninger.

Få et godt tilbud på VVS i Brøndby

Vi laver næsten alle former for VVS i Brøndby, men vi rykker også ud til resten af hovedstaden. Vi kan hjælpe med alt lige fra vandhaner, der drypper, til et gasfyr, der skal installeres. Det er med til at gøre, at der er mange, der vælger os til deres VVS-arbejde.

Vi har mange dygtige installatører, der har autorisation og erfaring indenfor både VVS og blikarbejde, men bare fordi vi har adresse i Stenløse, betyder det ikke, at du ikke kan gøre brug af os, hvis du bor et andet sted. Hvis du for eksempel skal have udført et stykke arbejde indenfor VVS i Brøndby, så behøver du ikke gøre andet end at give os et kald.

Hvis du vil have et tilbud på en opgave, eller hvis du er interesseret i at indgå en serviceaftale på dine VVS-installationer, så kan du kontakte os på 60 62 00 90 eller info@flexvvs.dk.

Vores anmeldelser

Vandhane fra Quooker

Jeg er glad og tilfreds med resultatet af min nye vandhane fra Quooker.

FLEX VVS hjalp mig med at installere den uden problemer, og nu kan jeg få kogende vand fra hanen.

Frederik Ellingsgaard

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Brugte FLEX VVS til en opgave, hvor jeg skulle have ændret afløb i køkkenet, fordi jeg havde en ulovlig installation (som var lavet af en anden VVSer). FLEX VVS leverede både den billigste og bedste løsning af alle tilbud. Fik en rigtig god og ærlig rådgivning på opgaven. Kan klart anbefale FLEX VVS.

Adam Opler

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden, besigtigelse for tilbud sker når det passer kunden, tilbud kommer hurtigt og arbejdet passer med aftalen. Ingen ekstra regninger.

Søren Sandvig