VVS Birkerød

Hos FLEX VVS får du en engageret partner med stor erfaring inden for VVS-arbejde. Vi har hjulpet utallige virksomheder og private forbrugere med renovering, installation af badeværelse, etablering af fjernvarme, gas og gulvvarme samt energioptimering af boliger. Derudover håndterer vi service og eftersyn og en række mindre og større opgaver.

Søger du en VVS installatør i Birkerød, kan vi garantere, at du hos os får den højeste service, den flotteste udførsel og det allerbedste håndværk.

Vi udfører en bred vifte af opgaver, og intet er for stort eller for småt til os. Om du skal have renoveret dit badeværelse, lagt nye rør eller installeret en ny håndvask, så kan vi hjælpe dig.

Vi udfører blandt andet følgende arbejde:

  • Totalrenoveringer af badeværelser
  • Al slags VVS-arbejde i køkkenet
  • Installation af gulvvarme
  • Installation af fjernvarme
  • Installation af gas
  • Energioptimering af dit hjem
  • Service og eftersyn på fjernvarme og gas
  • Alle former for blikarbejde.

Listen er ikke udtømmende, så kontakt os for at modtage et tilbud på netop den opgave, du skal have løst. Vi holder altid, hvad vi lover og leverer hurtigt og til det aftalte tidspunkt. Vi er alle autoriserede VVS installatører, og du får derfor både den bedste rådgivning og den bedste service.

Vi er hverken de billigste eller de dyreste – men vi kan garantere, at vi er de bedste. Vi arbejder med en tilfredsgaranti, så du er sikret det allerbedste håndværk. Vi har desuden en lang række faste større kunder i form af diverse ejer- og andelsforeninger, boligkomplekser og erhvervslejemål, og vi er altid parate til at indgå i nye projekter både inden for service og eftersyn og komplette installationer.

Har du brug for hjælp til VVS i Birkerød, er vi helt sikkert de rigtige at tage kontakt til.

VVS Serviceaftale Birkerød

Det er vigtigt at vedligeholde og efterse sine installationer – også selvom de er udført af en autoriseret VVS installatør. Hos FLEX VVS tilbyder vi en serviceaftale, hvor vi løbende efterser dine installationer af fjernvarme og gas. Som med så meget andet er det markant billigere og nemmere at vedligeholde end at lave nyt, og en serviceaftale kan derfor kun anbefales. Det skyldes, at vi vil kunne opdage eventuelle forhold, der skal udbedres i god tid, før skaden sker. Du sikrer på den måde, at dine installationer holder længere, og at eventuelle skader udbedres, inden de får store konsekvenser. Har du brug for løbende service eller eftersyn på VVS i Birkerød, så kontakt endelig os.

Indhent tilbud på VVS i Birkerød

FLEX VVS leverer og udfører arbejde inden for VVS i Birkerød og alle andre grene af Region Hovedstaden – inklusive København. Vi har base i Stenløse, men kører glædeligt til Birkerød for at hjælpe dig.

Vores navn afslører, at vi er fleksible, ligesom vi sætter en ære i at udføre hver eneste arbejdsopgave korrekt. Vi ser på din VVS opgave i sin helhed, så vi kan give dig den bedste samlede løsning. Det giver både den bedste pris, det bedste arbejde og den højeste tilfredshed.

Kontakt os i dag på mail info@flexvvs.dk eller tlf. 60 62 00 90 og få et uforpligtende tilbud på din VVS opgave.

Vores anmeldelser

Vandhane fra Quooker

Jeg er glad og tilfreds med resultatet af min nye vandhane fra Quooker.

FLEX VVS hjalp mig med at installere den uden problemer, og nu kan jeg få kogende vand fra hanen.

Frederik Ellingsgaard

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Brugte FLEX VVS til en opgave, hvor jeg skulle have ændret afløb i køkkenet, fordi jeg havde en ulovlig installation (som var lavet af en anden VVSer). FLEX VVS leverede både den billigste og bedste løsning af alle tilbud. Fik en rigtig god og ærlig rådgivning på opgaven. Kan klart anbefale FLEX VVS.

Adam Opler

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden, besigtigelse for tilbud sker når det passer kunden, tilbud kommer hurtigt og arbejdet passer med aftalen. Ingen ekstra regninger.

Søren Sandvig