VVS Ballerup

Hos FLEX VVS har vi god erfaring med alt inden for VVS og blikarbejde, da vi har hjulpet hundredvis af virksomheder og privatpersoner med installationer, renovering, service og eftersyn. Som autoriseret VVS installatør i Ballerup er vi ærekær omkring vores håndværk, hvorfor en god service og flot udførsel er i højsæde ved alle vores projekter. Vi kører gerne ud til en VVS opgave i hele København og udfører alt indenfor VVS i Ballerup og resten af hovedstadsområdet.

Uanset om du har et vandrør der skal skiftes, eller du måske står overfor en renovering af dit badeværelse, så kan vores VVS installatører i Ballerup klare opgaven. Vores VVS installatører er autoriseret, hvilket betyder at du kun får den bedste rådgivning og løsning til din forespørgsel.

Hos FLEX VVS går vi meget op i at lave de bedste løsninger, der opfylder lige netop dit behov. Det er vigtigt for os, at du som kunde bliver glad for vores arbejde, når det er færdiggjort. Derfor sørger vi selvfølgelig også altid for at rydde op efter os selv, når vi har udført en VVS opgave hos dig.

Hvis du har brug for hjælp til VVS i Ballerup, så kan vi være behjælpelige med:

  • Alle former for blikarbejde
  • Renovering af badeværelse
  • VVS-arbejde i køkken og bryggers
  • Diverse VVS installationer
  • Fjernvarme- og gasfyrservice

Uanset hvad dit behov måtte være, så kan vi hjælpe dig hurtigt med at komme i mål med dit VVS projekt. Vi har altid en professionel tilgang til opgaven, hvilket betyder vi bestræber os på at yde en god service og hurtig afvikling af projektet. Vælger du os til at udføre din VVS opgave i Ballerup, så kan du forvente et flot og tilfredsstillende resultat.

VVS serviceaftale i Ballerup

Selvom dine VVS installationer bliver udført af en autoriseret installatør, så er det vigtigt, at de vedligeholdes og bliver efterset. Hvis du ønsker et løbende eftersyn af f.eks. dit gasfyr eller fjernvarmeanlæg, så tilbyder vi en fordelagtig serviceaftale hos FLEX VVS. Det er til enhver tid lettere at vedligeholde end at bygge nyt, og med en VVS serviceaftale hos FLEX VVS, så er du sikret en grundig gennemgang af alle dine installationer.

Hos FLEX VVS har vi serviceaftaler med virksomheder og privatpersoner i hele hovedstadsområdet – det gælder også Ballerup. Hvis du tegner en serviceaftale hos os, så vil det betyde at dine VVS installationer holder længere. Desuden kan vi ligeledes foretage eventuelle reparationer løbende, så du undgår kedelige overraskelser, fordi installationerne går i stykker.

Indhent tilbud på VVS i Ballerup

Vi udfører som sagt VVS arbejde i Ballerup og resten af hovedstadsområdet inkl. København. Vi kan hjælpe med alt fra renovering af badeværelse til en vandhane der drypper eller sågar en installation af gulvvarme. Vores dygtige og autoriseret installatører har bred erfaring med alle former for VVS og blikarbejde. Vi har base i Stenløse, men kører som sagt gerne til Ballerup og omegn for at hjælpe dig.

Ønsker du at få et tilbud på en VVS opgave eller en serviceaftale, så kontakt os gerne på tlf. 60 62 00 90 eller info@flexvvs.dk.

Vores anmeldelser

Vandhane fra Quooker

Jeg er glad og tilfreds med resultatet af min nye vandhane fra Quooker.

FLEX VVS hjalp mig med at installere den uden problemer, og nu kan jeg få kogende vand fra hanen.

Frederik Ellingsgaard

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Brugte FLEX VVS til en opgave, hvor jeg skulle have ændret afløb i køkkenet, fordi jeg havde en ulovlig installation (som var lavet af en anden VVSer). FLEX VVS leverede både den billigste og bedste løsning af alle tilbud. Fik en rigtig god og ærlig rådgivning på opgaven. Kan klart anbefale FLEX VVS.

Adam Opler

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden, besigtigelse for tilbud sker når det passer kunden, tilbud kommer hurtigt og arbejdet passer med aftalen. Ingen ekstra regninger.

Søren Sandvig