Luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er en bæredygtig og miljørigtig varmekilde, der har lave driftomkostninger, og derved er det blevet en meget attraktiv investering for mange boligejere. Udeluften suges ind i varmepumpen, hvor varmen trækkes ud af luften og overføres til vandet, som cirkulerer i boligens almindelige varmesystem med eksisterende radiatorer eller gulvvarme. Grundet udnyttelse af vindes varmeenergi, er der altså mange penge at spare på el- og varmeregningen.

Du skal benytte en fagmand til at installere og udvælge anlægget, så du får varme nok og den højst mulige økonomiske fordel. FLEX VVS står klar til at rådgive dig, så du opnår den bedst mulige løsning med en luft til vand varmepumpe.

Få tilskud til en luft til vand varmepumpe

Som certificeret VE-installatør kan FLEX VVS installere din varmepumpe til perfektion, og du kan få tilskud. Energistyrelsen har vedtaget, at boligejere kan opnå et klækkeligt tilskud, hvis man konverterer til en luft til vand varmepumpe. Estimatet for et tilskud ligger på alt mellem 26.000 kr. til 33.000 kr. alt efter boligens størrelse.

Man kan kun opnå tilskuddet, hvis man får en certificeret VE-installatør til at stå for monteringen. Derfor kan det i den grad betale sig for dig at få FLEX VVS til at udskifte din varmekilde til en luft til vand varmepumpe.

Spar penge på din varmekilde

Ud over at du kan opnå et klækkeligt tilskud til en luft til vand varmepumpe, kan du også opnå en besparelse på den årlige udgift til varme – alt efter den nuværende varmekilde. En luft til vand varmepumpe er en af de varmekilder, der har meget lave udgifter når det er installeret.

Pumpen bruger naturens egen energi til at producere varme, hvilket er en moderne og miljøvenlig løsning. Men sådan en pumpe er du med til at støtte den grønne omstilling.

Vores anmeldelser

Vandhane fra Quooker

Jeg er glad og tilfreds med resultatet af min nye vandhane fra Quooker.

FLEX VVS hjalp mig med at installere den uden problemer, og nu kan jeg få kogende vand fra hanen.

Frederik Ellingsgaard

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Brugte FLEX VVS til en opgave, hvor jeg skulle have ændret afløb i køkkenet, fordi jeg havde en ulovlig installation (som var lavet af en anden VVSer). FLEX VVS leverede både den billigste og bedste løsning af alle tilbud. Fik en rigtig god og ærlig rådgivning på opgaven. Kan klart anbefale FLEX VVS.

Adam Opler

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden, besigtigelse for tilbud sker når det passer kunden, tilbud kommer hurtigt og arbejdet passer med aftalen. Ingen ekstra regninger.

Søren Sandvig

Lad os hjælpe dig

Gå ikke glip af muligheden for at få tilskud til en miljøvenligt og økonomisk varmekilde i dit hjem.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker en uforpligtende snak om at få installeret en luft til vand varmepumpe. Du kan fange os på 60 62 00 90 eller skrive til os på info@flexvvs.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.