Leder du efter en gulvvarme ekspert til installation af gulvvarme i nybyggeri? Oplever du, at dit gulvvarmesystem ikke virker efter hensigten? Eller ønsker du at komme af med de store radiatorer på væggen?

Hos FLEX VVS er vi specialister i gulvvarme. Vi står klar med råd og vejledning, hvis du ønsker at få installeret gulvvarme eller en gennemgang af det nuværende gulvvarmesystem for at få det til at virke optimalt.

Du kan sagtens få gulvvarme i en lejlighed. Vi installerer gulvvarme i etageadskillelser både i lejligheder men også i huse med flere etager. Derudover installerer vi gulvvarme i forbindelse med både nybyg, ombygninger og tilbygninger både til privat og erhverv.

Få energioptimeret din bolig med gulvvarme

Gulvvarme er energibesparende, fordi gulvoverfladen kan opvarmes med en lavere temperatur men give samme rumtemperatur som fx radiatorer.
På den måde reduceres energiomkostningerne betydeligt. Dette er en god energioptimering af hjemmet, men også godt for miljøet, fordi gulvvarme kan, ved rigtig installation og isolering, udlede markant mindre co2 end radiatorer.

Gulvvarme er en yderst energirigtig investering, der giver en behagelig varme i boligen samtidig med, at du sparer på varmeregningen.

Ingen grund til kolde fødder

Hos FLEX VVS synes vi ikke, at der er nogen grund til kolde fødder. Gulvvarme er en energioptimeret løsning, der giver en jævn varmefordeling som gør, at rummet føltes varmere end det reelt er. Giv din bolig ekstra komfort og hold dine fødder varme med gulvvarme.

Vores anmeldelser

Vandhane fra Quooker

Jeg er glad og tilfreds med resultatet af min nye vandhane fra Quooker.

FLEX VVS hjalp mig med at installere den uden problemer, og nu kan jeg få kogende vand fra hanen.

Frederik Ellingsgaard

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Brugte FLEX VVS til en opgave, hvor jeg skulle have ændret afløb i køkkenet, fordi jeg havde en ulovlig installation (som var lavet af en anden VVSer). FLEX VVS leverede både den billigste og bedste løsning af alle tilbud. Fik en rigtig god og ærlig rådgivning på opgaven. Kan klart anbefale FLEX VVS.

Adam Opler

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden, besigtigelse for tilbud sker når det passer kunden, tilbud kommer hurtigt og arbejdet passer med aftalen. Ingen ekstra regninger.

Søren Sandvig

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder rådgivning, service, levering og installation af gulvvarmeanlæg.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på gulvvarme.

Du kan ringe til os på telefon 60 62 00 90 eller sende en mail på info@flexvvs.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.