Blødgøringsanlæg

Oplever du ofte problemer med kalkmønstre på badeværelsesfliserne, vandhanerne eller på dine glas? Du er måske også ude for at din elkedel eller kaffemaskine skal afkalkes med jævnere mellemrum, end hvad du foretrækker. Alt efter hvor du er bosat i landet, kan det have en betydning for, hvor hårdt vandet er – eller hvor mange mængder kalk vandet indeholder.

Med et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark leveret og monteret af FLEX VVS, kan du nedsætte mængden af kalk i vandet markant. Siden 2016 har det været lovligt at installere blødgøringsanlæg, og de er i stigende grad begyndt at blive populære i de danske hjem.

Tag del i alle fordelene

Når du blødgør dit vand slipper du af med kalken i eksempelvis elkedlen, opvaskemaskinen og vaskemaskinen. Dette giver længere levetid grundet markant mindre slid og mindre energi.

Du er på samme tid med til at passe på miljøet, da blødt vand er skånsomt og ikke slider så nemt på tekstilers materiale og farve.

Blødgøringsanlæg er en yderst fornuftig langsigtet investering, da alle typer installationer, der har kontakt til vand, vil opnå en længere levetid.

Få en moderne løsning

Hos FLEX VVS tilbyder vi Leyco SOFT blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark. Blandt andet byder Leyco SOFT serien på moderne og innovative løsninger, som på samme tid kommer med et stilrent design.

Leyco SOFT serien garanterer at du får silkeblødt vand i alle vandtilførsler i hjemmet eller virksomheden.

AQUA

Pris 15.999,- inkl moms. for levering og montering

Vores anmeldelser

Vandhane fra Quooker

Jeg er glad og tilfreds med resultatet af min nye vandhane fra Quooker.

FLEX VVS hjalp mig med at installere den uden problemer, og nu kan jeg få kogende vand fra hanen.

Frederik Ellingsgaard

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Brugte FLEX VVS til en opgave, hvor jeg skulle have ændret afløb i køkkenet, fordi jeg havde en ulovlig installation (som var lavet af en anden VVSer). FLEX VVS leverede både den billigste og bedste løsning af alle tilbud. Fik en rigtig god og ærlig rådgivning på opgaven. Kan klart anbefale FLEX VVS.

Adam Opler

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden, besigtigelse for tilbud sker når det passer kunden, tilbud kommer hurtigt og arbejdet passer med aftalen. Ingen ekstra regninger.

Søren Sandvig

Blødgørings­anlæg kræver fagmænd

Blødgøringsanlægget kræver installation af en VVS-installatører. Der medfølger by-pass og flexslanger til anlægget, som skal installeres korrekt for at undgå ubehagelige overraskelser.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan blødt vand kan gøre din hverdag nemmere.

Du kan fange os på 60 62 00 90 eller skrive til os på info@flexvvs.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.