Badeværelse

Går du og drømmer om et nyt badeværelse? Eller skal du have lavet nogle renoveringer i dit nuværende badeværelse?

Få udført dine installationer i badeværelset af FLEX VVS. VVS installationer på badeværelset er et af vores specialer, og vi løser både praktiske og formmæssige VVS-opgaver uanset projektets omfang.

Som autoriseret VVS installatør kan vi hjælpe med større istandsættelser, små reparationer eller renovering af badeværelse.

Vi servicerer hundredvis af private såvel som erhvervsdrivende med VVS opgaver på badeværelset og andre vådrum.

Renovering af badeværelse

Drømmer du om et nyt og lækkert badeværelse, men har måske ikke budgettet til at lave en total istandsættelse, kan en mindre renovering af dit badeværelse sagtens gøre underværker.
Når vi renoverer dit eksisterende badeværelse, afmonterer vi blot de elementer i rummet, der skal erstattes.

Det betyder, at hele processen ved at lave en lille renovering af badeværelset bliver gjort smertefrit og hurtigt uden at efterlade et stort byggerod.

Uanset ønsker og behov til materialer herunder eksempelvis vandhane, brusekabine, toilet eller badekar, bliver der udført en grundig VVS installation af vores dygtige og autoriserede VVS-specialister.

VVS i badeværelse

Sammen med dig udvælger vi materialer efter behov og ønsker, og sammensætter dit drømmebadeværelse, uden at processen har været uoverskuelig eller dyr for dig.

Har du ligeledes brug for råd og fif til smarte installationsløsninger, rådgiver vi dig gerne om alt fra skjulte rør, badekar, vandhaner og unidrain.

Vores anmeldelser

Vandhane fra Quooker

Jeg er glad og tilfreds med resultatet af min nye vandhane fra Quooker.

FLEX VVS hjalp mig med at installere den uden problemer, og nu kan jeg få kogende vand fra hanen.

Frederik Ellingsgaard

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Brugte FLEX VVS til en opgave, hvor jeg skulle have ændret afløb i køkkenet, fordi jeg havde en ulovlig installation (som var lavet af en anden VVSer). FLEX VVS leverede både den billigste og bedste løsning af alle tilbud. Fik en rigtig god og ærlig rådgivning på opgaven. Kan klart anbefale FLEX VVS.

Adam Opler

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden, besigtigelse for tilbud sker når det passer kunden, tilbud kommer hurtigt og arbejdet passer med aftalen. Ingen ekstra regninger.

Søren Sandvig

Få kompetent rådgivning

Vi er eksperter i at skabe personlige badeværelser, der dækker både dine og resten af husstandens behov og ønsker.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at os til at rådgive dig om og lave dit nye badeværelse eller en badeværelsesrenovering. Du kan fange os på 60 62 00 90 eller skrive til os på info@flexvvs.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.