Autoriseret VVS renovering

Vi tilbyder autoriseret, kvalitetsbevidst og energioptimerende installation, renovering og reparation samt ejendomsservice af alt indenfor VVS. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov.

Vores kunder roser os for den gode dialog, overholdelse af aftaler og kvalitetsarbejde til fair og konkurrencedygtige priser.

Vi løser stort set alle opgaver inden for VVS – uanset om det er privat eller erhverv. Vi laver badeværelser, køkken, afløb, blødgøringsanlæg, faldstammer, gulvvarme, fjernvarme, klimaanlæg og meget mere. Intet er for stort eller småt for vores dygtige VVS installatører.

Fra løbende vedligehold til totalrenovering

Vi varetager løbende energirigtig vedligehold af VVS installationer, udskiftning af stigstrenge og faldstammer til total udskiftning af al rørføring og alle badeværelser i en ejendom.

Vi har den tekniske kapacitet og faglige ekspertise, der skal til. Vi er nemlig vant til at arbejde på store byggerier såvel som i private hjem, hvorfor vi kan hjælpe dig med din VVS renovering.

Udskiftning af faldstamme

Vi ser en stigning i personer, der skal have udskiftet eller renoveret faldstammen. En faldstamme udsættes dagligt for store mængder spildevand og kemikalier fra afløb i køkken og bad. En faldstamme i støbejern har en lang levetid på op til 100 år, men den kan være så medtaget at en udskiftning er nødvendig.

Vi har stor erfaring med udskiftning af den eksisterende faldstamme, og kan tilbyde korrekt rådgivning til den bedste løsning i din bolig. Alt arbejde med faldstammer skal udføres af en autoriseret VVS installatør. Det giver dig en sikkerhed og garanti for korrekt udført arbejde uden ubehagelige overraskelser.

Vores anmeldelser

Vandhane fra Quooker

Jeg er glad og tilfreds med resultatet af min nye vandhane fra Quooker.

FLEX VVS hjalp mig med at installere den uden problemer, og nu kan jeg få kogende vand fra hanen.

Frederik Ellingsgaard

Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi

Brugte FLEX VVS til en opgave, hvor jeg skulle have ændret afløb i køkkenet, fordi jeg havde en ulovlig installation (som var lavet af en anden VVSer). FLEX VVS leverede både den billigste og bedste løsning af alle tilbud. Fik en rigtig god og ærlig rådgivning på opgaven. Kan klart anbefale FLEX VVS.

Adam Opler

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden

Firmanavnet passer virkelig godt virksomheden, besigtigelse for tilbud sker når det passer kunden, tilbud kommer hurtigt og arbejdet passer med aftalen. Ingen ekstra regninger.

Søren Sandvig

Kontakt os nu

Kontakt os nu, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din VVS renovering.

Du kan ringe til os på telefon60 62 00 90 eller sende en mail på info@flexvvs.dk.

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.